fredag 28 december 2007

Det tysta skriket

Som ni märker så plöjer vi just nu de senaste Beckfilmerna sambon och jag. Igår var det dags för nummer 23 i ordningen "Det tysta skriket" så nu har vi bara en film kvar.

Filmen börjar med att två flickor ligger på ett tågspår och bli överkörda av tåget. Beck och hans grupp hittar fotspår och släpmärken på banvallen. Har nån släpat flickorna upp på spåret? Sen hittar de också en koja bredvid spåret som brukar bebos av en uteliggare. Man börjar nysta i flickornas liv och helt plötsligt finns flera misstänkta, bråkstaken på skolan som lagt ut nakenbilder på en av flickorna på skolans datorer, den andra flickans gymnastiktränare, en man som via nätet får kontakt med unga tjejer och lovar dem en karriär som fotomodeller, för att sen stämma träff med dem och droga dem och fotografera dem utan kläder. Filmen får dock ett lite oväntat slut. Helt klart sevärd!

1 kommentar:

Amoroso- Nu vill jag sjunga dig milda sånger sa...

Beckfilmerna är underbara! Min man och jag har hyrt varenda en, både Beck och Wallander. Nu är de slut. Vi snyftar och undrar vad vi ska se härnäst :-) ?!