onsdag 29 oktober 2008

Karriär och köksbesvär

Tänk dig att du är en framgångsrik jurist på Londons största advokatfirma. Du jobbar dygnet runt, har inget socialt umgänge och kämpar för att bli den yngsta delägaren någonsin. Tänk dig sen att samma dag som detta går i uppfyllelse så visar det sig att du gjort ett misstag som hotar hela din karriär. Just detta händer Samantha i Sophie Kinsellas bok "Karriär & köksbesvär".

Hon lämnar ­kontoret hals över huvud och hoppar på första bästa tåg utan att veta vart det går. Hon kliver av vid en liten ­station och går fram till ett hus och ringer på. Frun i huset tror att Samantha är där för att söka jobbet som hembiträde.

Rätt vad det är har Samantha blivit anställd som hushållerska. Familjen har ingen aning om att de anställt en advokat med examen från Cambridge med en IQ på 158. Samantha vet inte hur man lagar mat, hon kan inte sätta på tvättmaskinen, hon kan ingenting om hushållsarbete helt enkelt.

Men med lite hjälp lyckas hon hålla skenet uppe, fram tills den dag då hon börjar ana oråd angående det misstag hon begick på firman. Kanske var det inget misstag trots allt.

Detta är en rolig bok i chic-lit-genren. Vill du ha rolig och underhållande läsning så läs den här!

1 kommentar:

lilalili sa...

Det känns som det är just den här boken jag orkar med just nu! Jag ska skaffa den snarast! Tack för tipset!