måndag 24 november 2008

Madagaskar 2

I lördags var vi på bio och såg Madagaskar 2. Alex, Marty, Melman och Gloria ska åka tillbaka till New York, men kommer inte riktigt ända fram. Som sällskap har dom de otroligt coola pingvinerna Skepparn, Rico, Basse och Kowalski. Dessutom följer Kung Julien, Maurice och de två aporna med.

Filmen var rolig, men hade lite väl många likheter med Lejonkungen. Pingvinerna är helt klart bäst, och karatemormor som även var med i den första filmen.

3 kommentarer:

Fia sa...

Ah, jag tycker också om choklad, faktum är att det är min drog.. =) Gillar du mörk choklad också, och isåfall, vilken sort?

Fia sa...

Hej nu är jag här igen..! Du nämner att du är intresserad av att läsa Karin Alvtegen, Håkan Östlund och Karin Brunk Holmqvist, har du läst någonting av dem redan (förutom mintgrodornas återkomst)? Och vad gillar du för kaffe/te sorter? Vad har du för hobbies? Och vad har du för favorit-chicklit författare? Har du läst något av Anita Shreve eller Elisabeth Nemert? Tycker du om historiska romaner? Och sist men inte minst, tycker du jag är frågvis? ;)

Fia sa...

Nu har jag mailat dig! =)