fredag 19 december 2008

En shopaholic får en syster

Becky och Luke har varit på bröllopsresa i 10 månader när de bestämmer sig för att återvända hem tidigare än beräknat. De åker för att överraska Beckys föräldrar, men istället för att bli överlyckliga för att deras dotter är hemma så beter de sig väldigt underligt. Då åker Becky och Luke hem till Beckys bästa vän Suze för att gå på barndop. Då visar det sig att Suze har fått en ny bästis när Becky varit bortrest.

Luke börjar jobba direkt de kommer hem och Becky försöker få ordning på allt de (rättare sagt hon) köpt under deras resa. Det måste ha skett något misstag för så här mycket kan hon ju inte ha handlat, eller?

Till slut berättar Beckys föräldrar varför de betett sig konstigt. Det visar sig att Becky har en syster. I alla fall en halvsyster. Hennes pappa har fått reda på att han har en dotter sen ett tidigare förhållande.

Becky blir överlycklig för nu kommer hon äntligen att få den där systern som hon längtat så efter. Tänk vad kul de ska ha när de shoppar tillsammans!!! Det visar sig dock att systern är helt olik Becky, hon hatar att shoppa och är mycket sparsam, nästan snål. Kommer systrarna att komma överens ändå?

Har ni gillat de tidigare böckerna om Becky kommer ni definitivt att gilla denna också. Den är rolig och går snabbt att läsa. Slutet ger en hint om nästa bok i serien, Shopaholic & baby (som ännu inte finns på svenska).

Inga kommentarer: