torsdag 4 februari 2010

Ljudet av ditt hjärta

Titel: Ljudet av ditt hjärta
Författare: Stephenie Meyer
Antal sidor: 527
Förlag: B. Wahlströms, pocket
Betyg: 4 av 5

Så har jag plöjt den tredje delen om Bella, Edward, Jacob och alla dom andra vampyrerna, varulvarna och människorna i Forks. I denna bok är det "nyfödda" vampyrer som ställer till problem. Detta resulterar i att vampyrerna och varulvarna i Forks faktiskt samarbetar mot en gemensam fiende till slut.

Bella inser att hon har starka känslor för både Jacob och Edward, men hon väljer Edward och är inställd på att bli vampyr så snart hon gått ut high school. Edward har dock vissa krav som hon måste gå med på först.

Nu är det bara en del kvar i serien och det känns nästan lite vemodigt att det snart är slut. Som tur är har jag filmerna att se fram emot.

1 kommentar:

Flygaren sa...

Säg inte det. Du har nästa bok kvar (dock rekommenderar jag dig att stanna vid Eclipse). Sedan har Meyer börjat på en nya serie där första delen The host har kommit ut. Dessutom har Meyer börjat skriva på Midnight dawn vilken är en remake av Twilight ur Edwards perspektiv. På grund av manusläcka ville Meyer inte skriva klart den i nuläget men de första kapitlen finns på hennes hemsida www.stpehaniemeyer.com