tisdag 18 december 2012

Hitta vilse

Titel: Hitta vilse
Författare: Carin Hjulström
Antal sidor: 429
Förlag: Månpocket, pocket
Betyg: 3 av 5

Frida Fors lämnar Göteborg för Stockholm och får jobb på Aftonpressens nyhetsredaktion, men hon hinner knappt börja förrän ett sparpaket gör att hon måste sluta. Hon har en dyr andrahandslägenhet med ett halvårskontrakt så hon måste snabbt fixa ett nytt jobb. Hon söker nya kontakter och dessa leder henne in på vägar hon inte hade tänkt sig.

I det hela en lättläst bok, men inte lika bra som föregångaren, Finns inte på kartan.

3 kommentarer:

Martin J Sällberg sa...

Trött på dumheterna i världen? Det har kommit ut en bok som heter "How to exterminate stupidity Or the art of not justifying anything at all". Den går igenom forskning om extrema återhämtningar efter hjärnskador, epigenetik, genetisk variation mellan olika hjärnceller i samma individs hjärna, självmotsägelser i de etablerade medicinska (framför allt genetiska) teorierna om livsduglighet, vetenskapliga evolutionsparadoxer som visar att evolutionspsykologin är orealistisk, och visar helt logiskt att det är ursäkterna som är orsaken till alla dumheterna! Den innehåller även tips för hur det går att sluta med ursäkter och därmed dumheter. Boken kan beställas genom Recito förlag på länken http://litenupplaga.se/1198 Som bloggägare kan du kanske posta om den boken någon gång om du vill!

Deng Weng Andersson sa...

Ja, jag har läst How to exterminate stupidity. Den är verkligen jättebra och jätteviktig! Och jättebillig, bara 149 kronor! http://litenupplaga.se/1198 är en viktig länk!!!

Hannah Riegel sa...

Har du läst how to exterminate stupidity? Det har jag med. Och jag håller med, boken är verkligen jättebra och jätteviktig. http://litenupplaga.se/1198 är verkligen en jätteviktig länk! Den viktigaste i hela världen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!